Το πιο τρελό τριήμερο της Κέλλυς Σταμουλάκη στο Θέατρο Ήβη

Το πιο τρελό τριήμερο της Το πιο τρελό τριήμερο της
Από τις 20 Οκτωβρίου 2018 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2019, το Θέατρο ΗΒΗ φιλοξενεί την παιδική παράσταση «Το πιο τρελό τριήμερο», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη.
Ο Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του, καθώς οι γονείς του θα ταξιδέψουν στο Παρίσι. Πώς θα αποχωριστεί, όμως τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί, προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει, να φιλοξενηθεί στο συμμαθητή του, τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η έξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της;   Σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται, σε μια εποχή που η παιδική ηλικία απομακρύνεται από την ανεμελιά του παιχνιδιού κι απομονώνεται μπροστά σε οθόνες, δύο νέα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο από την αρχή και μαθαίνουν να ξεχωρίζουν το ουσιαστικό από το ανούσιο. Σύμμαχός τους και οδηγός τους, μια καταπληκτική γιαγιά, με ανοιχτό μυαλό και σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μα πάντοτε παιδαγωγός, προτάσσει το παιχνίδι και την ανθρώπινη επαφή ως τα βασικά μέσα συναισθηματικής ανάπτυξης και βοηθά τα παιδιά να αντιληφθούν, πως οτιδήποτε αληθινά συναρπαστικό βρίσκεται μέσα μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.   «Το πιο τρελό τριήμερο» αποτελεί μία ψυχαγωγική πρόταση για όλη την οικογένεια, που θίγει ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα της εποχής μας με παιδαγωγική ευαισθησία, αλλά και με έξυπνο χιούμορ και φαντασία. Θέτει ουσιώδη και τεράστια για την εποχή μας ερωτήματα, ενώ παράλληλα τονίζει τον σημαντικό ρόλο, που διαδραματίζει στην ανάπτυξη των παιδιών, ο ισχυρός δεσμός μεταξύ των μελών της οικογένειας. Μέσα από την εξέλιξη της ιστορίας ανακαλύπτουμε πώς ενώνονται τρεις γενιές ανθρώπων, πώς αμβλύνουν τις διαφορές τους και αφήνουν ν' ανθίσει το λουλούδι της αγάπης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.