Το φτερωτό άλογο του Νίκου Καζαντζάκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το φτερωτό άλογο του Νίκου Το φτερωτό άλογο του Νίκου
Από τις Νοεμβρίου 2018 έως και τις 21 Απριλίου 2019, το έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Το φτερωτό άλογο» ανεβαίνει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Στην παιδική σκηνή του Μεγάρου ένα ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη παρουσιάζεται για πρώτη φορά, σε μια εντυπωσιακή θεατρική διασκευή από τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Οι ηθοποιοί ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας, φωτίζοντας με τραγούδια και μουσικά όργανα έναν κόσμο γεμάτο βασιλιάδες, πριγκίπισσες, μάγους, δερβίσηδες, πραματευτάδες και καραβάνια.     Τα παιδιά μπαίνουν σε μια ονειρική πύλη, σε ένα πολύχρωμο ανατολίτικο σαράι, και συμμετέχουν στα όσα συμβαίνουν επί σκηνής, βοηθώντας στην εξέλιξη της ιστορίας: Ένας παράξενος Ινδός πουλάει στον βασιλιά ένα ιπτάμενο άλογο. Το βασιλόπουλο καβαλάει το άλογο που τον πηγαίνει όπου θέλει η τύχη και η μοίρα! Βράδυ, φτάνει σε ένα παλάτι, γνωρίζεται κρυφά με την πριγκίπισσα, και τότε αρχίζει η περιπέτειά τους...

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.