Η Κλειώ ταξιδεύει στον μουσικό χωροχρόνο της Σοφίας Τοπούζη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Κλειώ ταξιδεύει στον Η Κλειώ ταξιδεύει στον
Στο πλαίσιο της σειράς «Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο», το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται, στις 4 Νοεμβρίου 2018, την παράσταση «Η Κλειώ ταξιδεύει στον μουσικό χωροχρόνο: ο Μεσαίωνας, η Αναγέννηση, το Μπαρόκ».
Η Κλειώ, ένα ζωηρό κορίτσι, όλο περιέργεια, ταξιδεύει στο χώρο και στο χρόνο με τη βοήθεια ενός μαγικού βιβλίου και ενός πνευστού πήλινου οργάνου.     Στο πρώτο της ταξίδι μεταφέρεται στο Μεσαίωνα, στην Αναγέννηση και στο Μπαρόκ. Τι είναι το γκέμσχορν, με το μυστήριο όνομα; Τι της εκμυστηρεύεται η Χίλντεγκαρντ που συναντά στο μακρινό Μπίγκεν, και ποιο ατυχές περιστατικό στέλνει τον Ιωάννη Σεβαστιανό στη φυλακή της Βαϊμάρης;     Οι νεαροί φίλοι του Μεγάρου μαθαίνουν για τα όργανα εποχής, τις παλαιές φόρμες της μουσικής και τις εμβληματικές μορφές που σημάδεψαν την πορεία της ευρωπαϊκής μουσικής.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.