Family Weekend 3 - 5/8: 5 ξεχωριστές ιδέες για βόλτες με τα παιδιά

Family Weekend 3 - 5/8: 5 ξεχωριστές Family Weekend 3 - 5/8: 5 ξεχωριστές
Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

ΘΕΑΤΡΟ

 

 

«Η νεράιδα του φεγγαριού»

 

Μια ονειρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, με τη Σάρα Εσκενάζη, βασισμένη σε ένα θρύλο της Ιαπωνίας. Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του. Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος.

 

Τιμές; 10 ευρώ (ταμείο), 8 ευρώ (προπώληση), 7 ευρώ (ομαδικό - Σύλλογοι, άνω των 20 ατόμων)

Πότε; 3/8, 21:00

Που; Λαύριο - Κερατέα - Καλύβια

 

 

 

«XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!»

 

paidia2

 

Στην παράσταση παρουσιάζονται όλα τα τραγούδια του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το "Mazoo an the Zoo" και το "XANA ZOO". Ένα πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό. Οι θεατές με έναν μαγικό τρόπο βλέπουν να έρχονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες. 

 

Τιμές; 8 ευρώ (γενική είσοδος), 7 ευρώ (προπώληση)

Πότε; 3/8, 21:15

Που; Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης

 

 

 

ΑΘΛΗΣΗ

 

 

Αθλητικά Παιχνίδια στο ΚΠΙΣΝ

 

paidia soukou2

 

Μια δραστηριότητα για παιδιά και έφηβους στο Πάρκο με σκοπό την ψυχαγωγία και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος. Κινητικά, διαδραστικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια θα πάρουν μορφή αθλοπαιδιών, δίνοντας την ευκαιρία για συνεργασία, επικοινωνία και τόνωση της σωματικής ευεξίας. Για παιδιά 5-10 ετών, έως 20 συμμετοχές.

 

Τιμές; Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας

Πότε; 3/8, 19:00 - 20:00

Που; Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

 

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 

 

«Εν νυκτί»

 

paidia soukou5

 

Η νύχτα είναι ένα θέμα με πολλές προεκτάσεις σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης δραστηριότητας, που μπορεί να παρουσιαστεί στο κοινό μέσω ειδικά σχεδιασμένων δράσεων και εκδηλώσεων. Στόχος της δράσης "Εν νυκτί" είναι η ανάδειξη της ανθρώπινης δραστηριότητας διαχρονικά και η εναλλακτική προσέγγιση των χώρων πολιτισμού. Στη φετινή δράση συμμετέχουν 17 Εφορείες Αρχαιοτήτων και 4 δημόσια Μουσεία, με 40 περίπου εκδηλώσεις, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, προβολές και αστροπαρατηρήσεις.

 

Τιμές; Για το κοινό που συμμετέχει στις εκδηλώσεις της δράσης "Εν νυκτί" εξασφαλίζεται κάθε χρόνο από τη Διεύθυνση Αρχαιολογικών Μουσείων Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων άδεια ελεύθερης εισόδου.

Πότε; 3/8, 19:30 - 21:00, 21:00 - 21:30

Που; Αρχαία Αγορά Αθηνών, Στοά Αττάλου

 

 

 

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στα πάρκα του Δήμου Περιστερίου

 

paidia soukou6

 

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει στα πάρκα της πόλης ξεχωριστές εκδηλώσεις για τα παιδιά με ελεύθερη είσοδο. Τους μήνες Ιουλίου και Αυγούστου τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν θέατρο σκιών (Καραγκιόζη), παιδικό κινηματογράφο, παιχνίδια με τον Πέρι & τον Τέρι και παραστάσεις Μάγων.

 

Τιμές; Ελεύθερη είσοδος

Πότε; 3-4/8, 19:30

Που; Άλσος Περιστερίου

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.