Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 20 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν

Σαββατοκύριακο χωρίς Σαββατοκύριακο χωρίς
Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΘΕΑΤΡΟ

«Κομεντί Μπουρδουκλουά»

6/7, 21.00

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

382925

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου "ΑΡΓΩ" παρουσιάζει μια παράσταση στα πρότυπα του βαριετέ που άνθησε στην Αθήνα των αρχών του 20ού αιώνα. Η παράσταση αποτελείται από τρία μονόπρακτα του Νικόλαου Λάσκαρη, έμμετρα κείμενα του Αντώνη Δημητριάδη και τραγούδια από τις επιθεωρήσεις των δεκαετιών του ’40 και του ’50.

Συντελεστές:

Κείμενα: Νικόλας Λάσκαρης
Έμμετρα κείμενα: Αντώνης Δημητριάδης
Σύλληψη-σκηνοθεσία: Ιωάννα Μπακαλάκου
Κοστούμια-σκηνικά: η ομάδα

Παίζουν: Αλέξης Αρβανίτης, Ιφιγένεια Γιαννέ, Αντώνης Δημητριάδης, Αλέξης Καϊμάκης, Ελένια Καμπά, Χαρά Κούτη, Ιωάννα Λεβέντη, Γιάννης Μουστάκας, Γιάννης Παπαδημητρίου, Φωτεινή Παπαλάμπρου, Ελένη Παυλίδου, Θανάσης Υφαντόπουλος

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018.

 

 

«Εντός των τειχών»

 7/7, 20.30

Αρχαιολογικός χώρος της "Διαμέσου Πύλης" του Πειραιά, οδός 34ου Συντάγματος και Πύλης

Entos ton teixon

Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία που διερευνά τη διαχρονική σχέση της πολιτικής με την - αναλλοίωτη στο πέρασμα τον αιώνων - ανθρώπινη φύση, ακολουθώντας τις ιστορίες του Θουκυδίδη και την ποίηση του Ευριπίδη με μουσικοχορευτικά δρώμενα και multimedia δράσεις σε αρχαιολογικούς χώρους του Πειραιά, από τη θεατρική κολεκτίβα "Κινούμενη Άμμος", σε συνεργασία με την "Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες" και τη συμμετοχή της Ενωσης Ποντίων Πειραιά-Δραπετσώνας.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Δήμητρα Βήνη/Δραματουργική επεξεργασία - βοηθός σκηνοθέτη: Στέλιος Γεράνης /
Σκηνοθεσία - Video art: Liviu Dospinescu /Σκηνογραφία: Τάκης Βίνης-Αννίτα Αποστόλου

Τραγουδούν: Ναταλία Αποστόλου- Βήνη, Σεβαστή Μωραϊτίνη Κιθάρα: Νίκος Ζηλάκος
Πνευστά: Πέτρος Ζηλάκος

Ηθοποιοί: Γαρυφαλιά Αντωνίου, Ναταλία Αποστόλου-Βήνη, Νίκος Αποστολέλης, Βέρα Βαρούτη, Δήμητρα Βήνη, Τάκης Βίνης, Τάκης Γιαβής, Γρηγόρης Γιάναλης, Παναγιώτης Δόκος, Ανδρέας Καπνίσης, Έλενα Καρούκη, Μαρία Μακρή, Τάσος Μπαμπαλίκας, Στέφανος Παπαβέργος, Θεοδώρα Παυλοπούλου, Ροδούλα Πιπεριά, Αποστόλης Πούλιος, Αγγελική Τζιομάκη, Γιάννης Τζιτζής, Μιχάλης Τσαλίκης, Νίκος Χάιδος.

Στο πλαίσιο του Αφιερώματος "Άνοιγμα στην Πόλη – Αθήνα" - Πρόγραμμα ATLAS.

 

«Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως» του Γεωργίου Βιζυηνού

7/7, 21.00

"Χρυσή Τομή", Αθηνών Σουνίου 55

380873

Το "Rio Grande", ένα από τα μεγαλύτερα πλοία της εποχής, ταξιδεύει από τον Πειραιά προς τη Νάπολη της Ιταλίας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Ποιητής και αφηγητής της ιστορίας, συναντά μια παιδική του φίλη και τον βαθύπλουτο πατέρα της. Οι νέοι ερωτεύονται αλλά ο πατέρας της νέας έχει άλλα σχέδια για την κόρη του. Οι δύο ερωτευμένοι καταφέρνουν να ξεπεράσουν όλες τις αποστάσεις που τους χωρίζουν, την ηλικιακή, τη γεωγραφική, αλλά όχι την κοινωνική, όπως την ορίζει το χρήμα. Η ιστορία εκτυλίσσεται σαν αεράκι πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κώστας Παπακωνσταντίνου

Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Αγγελική Μαρίνου, Χαρά Δημητριάδη (διπλή διανομή)

 

 

«Ένας Μήνας στην Εξοχή» του Ιβάν Σεργκέγεβιτς Τουργκένιεφ

8/7, 21.00 

Θέατρο στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς 

2348229

Στο έργο αυτό οι ήρωες, περνούν ένα καλοκαίρι στην εξοχή, όπου μαζί με τις αποσκευές τους, μεταφέρουν και την πλήξη τους, που μάταια προσπαθούν να δαμάσουν και στο τέλος, τους καταπίνει. Όταν ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Νατάλια και τα ακίνητα ήρεμα νερά της λίμνης αναδευτούν, μια θολότητα στα πρώην διάφανα νερά της, θα ταράξει τις ισορροπίες της ζωής της και του περιβάλλοντός της. Ταλαντεύεται ανάμεσα στο καθήκον και στον αργοξυπνημένο έρωτά της. Θα παραβλέψει τις δυνατές συγκινήσεις, που της χαρίζει ανέλπιστα ο θεός Έρωτας; Θα θωρακιστεί για να γλιτώσει από τα βέλη του;

Συντελεστές:
Διασκευή: Ιβάν Ντόντακοφ
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μαντέλη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαίρη Βιδάλη, Πέτρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Δρακόπουλος, Βέρα Μακρομαρίδου, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Τάσος Μπλάτζιος, Λαμπρινή Λίβα, Ρούλα Αντωνοπούλου, Σάββας Σουρμελίδης

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018.

 

 

 

 

MOYΣΙΚΗ

SchoolWave 2018

6 - 7 - 8/7, 21.00

Θέατρο Βράχων

schoolwave

24 συγκροτήματα που επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στο Schoolwave 2018 έρχονται από όλη την Ελλάδα για να παίξουν τη μουσική τους μπροστά σε χιλιάδες συνομηλίκους τους. Hard rock από Χανιά, death metal από Αθήνα, skate punk από Πειραιά, πολυφωνικά παραδοσιακά από Σέρρες. Η επιλογή έγινε μέσω demo και live ακροάσεων, οι οποίες έγιναν φέτος για πρώτη φορά και στην Αθήνα (13-14 Απριλίου, PROVA Studios) και στη Θεσσαλονίκη (11 Απριλίου, Πολυχώρος WE).

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων" 2018.

 

Αυτό είναι αγάπη II με τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο

6/7, 21.00

Κηποθέατρο Παπάγου

salabas

Σε μια γιορτή για την αγάπη και την κοινωνική αλληλεγγύη, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει στο Κηποθέατρο Παπάγου και μαζί με μουσικούς παρουσιάζει ένα πλούσιο crossover πρόγραμμα με κλασικές μελωδίες και καντσονέτες, όπερα και μιούζικαλ, μουσική κινηματογράφου, μεγάλες επιτυχίες σημαντικών Ελλήνων συνθετών καθώς και προσωπικά του τραγούδια.

Σε γκεστ εμφάνιση η σοπράνο Κάτια Πάσχου.

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Τσοκάνης

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού 2018.

 

«Στο χορό με ζουρνάδες και χάλκινα» 

6/7, 18:00 - 20:00 | Άλσος Γουδή

6/7, 21.00 | Πλατεία Τερζάκη

MUSIC NOW 2018 ZOGRAFOS

Βιωματικό εργαστήρι παραδοσιακής μουσικής και χορών με ζουρνάδες από την περιοχή Σερρών και την κομπανία του Γιάννη Δράμαλη. Μαζί τους η Αθανασία Κουλιάλη για τη διδασκαλία χορών από το Bαμβακόφυτο Σερρών.
Πάρκο Γουδή, 18:00 – 20:00

Παραδοσιακό πανηγύρι με την κομπανία του Γιάννη Δράμαλη και την συμμετοχή της ορχήστρας χάλκινων Bronza Banda
Πλατεία Τερζάκη, 21:00.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Music Now 2018: μέρες μουσικής στην πόλη".

 

Opening του νέου Homcore με 2 live

6/7, 15.00

Homcore, Boυλής 38 και Ηπίτου

ss 0

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου ανοίγει επίσημα το νέο Homcore. Γι' αυτό το λόγο το Homcore προσκαλεί την Anna Vs June και τον Kostadi Michail να παρουσιάσουν δύο live. Tα live θα συνοδέψουν 6 DJ selection τα οποία θα επιμεληθούν οι Unfamiliar, Bakerman, Aris Karampeazis, Thomas Goun, Dim K, Δημήτρης Κωστής.

 

 

Ο Κώστας Μακεδόνας στα Βριλήσσια

7/7, 21.00

Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη 

makedonas

Με τις διαχρονικές επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, θα μας παρασύρει σε δυνατές μουσικές στιγμές που περιέχουν από το κλασικό πια "Κόκκινα γυαλιά", το "Ποδήλατο", τη "Λίζα", το "Μόνο μια φορά" και τα "Μαργαριτάρια" μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά και που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Παράλληλα ο Κώστας Μακεδόνας θα μας παρουσιάσει το καινούργιο του τραγούδι "Τα πλοία της γραμμής" σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Κύπριου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση.

Μαζί του η Γιάννα Φαφαλιού.

Στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ Βριλησσίων 2018.

 

 

"Οι προσευχές της θάλασσας"

7/7, 21.30

Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

826076

Σε μια νυχτερινή μουσική "κατάλυση οίνου" το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro προσεύχεται από και για την θάλασσα, τα μυστικά της τα κρυμμένα, τις νεράιδες και τους ναυτεργάτες της, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου το Σάββατο 7 Ιουλίου. Στη μουσική παραμυθία "Οι προσευχές της θάλασσας" συμμετέχει με έναν ιδιαίτερο αφηγηματικό τρόπο ο Τσιμάρας Τζαννάτος, μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία του με την μουσική ομάδα Libro Coro στη μουσική βιογραφία "Κώστας Νούρος- Ξένος δύο Φορές".

Ιδέα παράστασης-διδασκαλία -μουσική επιμέλεια- κείμενα: Ανθή Γουρουντή

Μουσικοί: Κιθάρα – Κρουστά- Φωνή :Ευφροσύνη Γιαννή
Βιολί: Σταυρούλα Μέντη
Μαντολίνο-Κιθάρα: Τάσος Δερέσκος
Κόντρα μπάσσο: Νίκος Τσιαχτσίρης
Πιάνο: Ανθή Γουρουντή.

Συμμετέχει ο Τσιμάρας Τζανάτος.

Στο πλαίσιο του Αφιερώματος "Άνοιγμα στην Πόλη – Αθήνα" - Πρόγραμμα ATLAS.

 

 

"Οι κυρίες του Ρεμπέτικου" Μαριώ και Κατερίνα Τσιρίδου

7/7, 21.00

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου

780149ddfa09fbd86eb140fe6810d770 XL

Ένα σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου. Συνοδεία τους και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου, του Στράτου Παγιουμτζή, του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων. Έχοντας μαζί τους τον συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Δημήτρη Λίβανο, τον μαέστρο και πιανίστα Παναγιώτη Παπαγεωργίου, τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Νίκο Πρωτόπαππα και έναν ακόμη σολίστα μουσικό στο βιολί ή στο μπάσο.

 

 

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Boğaz Musique στα Λιπάσματα 2018

8/7, 21.00 

Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

tsaligopoulou

Την Κυριακή 8 Ιουλίου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα και με ελεύθερη είσοδο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique προσκαλούν τον Γιώργο Ανδρέου, τον Απόστολο Βαλαρούτσο, τον Kώστα Λειβαδά, την Ανδριάννα Μπάμπαλη, τον Κώστα Μπουντούρη, τον Απόστολο Ρίζο και τον Σταύρο Σιόλα αλλά και τους μουσικούς Μανώλη Καραντίνη και Παναγιώτη Τσεβά για να συμπράξουν σε μία από τις πιο δυνατές συναυλιακές στιγμές αυτού του καλοκαιριού, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες προσωπικές επιτυχίες αλλά και.. "Των Φίλων τα σπίτια.

 

Gyftopoulou Street Fest Vol 5

8/7, 17.30

Πεζόδρομος Γυφτοπούλου

384521

Το Gyftopoulou Street Fest επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά. Συμμετέχουν οι: Nightstalker, Bazooka, Junkheart, Speedblow, Seasons A.C. Οι Nightstalker, η μπάντα που έδωσε την ώθηση σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "εγχώρια heavy rock κοινότητα", θα είναι οι άτυποι αλλά και ουσιαστικοί headliners. Οι Bazooka είναι μία από τις λίγες μπάντες που κάνουν τον ελληνικό στίχο να ηχεί τόσο "cool" και αιτία για αυτό αποτελούν τόσο οι πυριτιδιασμένες ζωντανές τους εμφανίσεις όσο και ο punk-meets-garage-meets-psych ήχος τους. Το ελληνόφωνο punk των Junkheart, οι Speedblow και οι Seasons A.C συμπληρώνουν το line-up. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα διατεθεί στη Φιλοζωική οργάνωση Χαλανδρίου.

 

ΧΟΡΟΣ

Λύκειον των Ελληνίδων: Χοροστάσι

6/7, 19.00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

likioellinidwn

Tο ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται σε ένα τεράστιο χοροστάσι παραδοσιακών χορών και μουσικής, όπου το χθες συναντά το σήμερα, καθώς το Λύκειον των Ελληνίδων αφήνει τη σκηνή ενός θεάτρου και ξεδιπλώνει την τέχνη και την τεχνική του σε τέσσερα διαφορετικά υπαίθρια σημεία του ΚΠΙΣΝ. Περίπου τετρακόσιοι χορευτές θα απλωθούν στην Αγορά, στο Κέντρο Επισκεπτών, στους Πίδακες Νερού και στο Ξέφωτο, χορεύοντας πάνω από 70 διαφορετικούς παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και φορώντας τις ανάλογες τοπικές ενδυμασίες, ενώ στην κορύφωση της δράσης, επισκέπτες και χορευτές θα ενωθούν στο Ξέφωτο σε έναν κύκλο ελληνικού χορού, στήνοντας ένα αληθινό γλέντι. Επίσης, στον Πύργο Βιβλίων, μεταξύ 19.00-19.45, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από έμπειρες ενδύτριες τη διαδικασία που απαιτούνταν για να φορέσει κανείς τις εντυπωσιακές και πολύπλοκες ενδυμασίες που ανήκουν στην πλούσια ενδυματολογική συλλογή του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μαρκοπούλου

7/7, 21.00

Ανοιχτό Θέατρο Σάρας

paradosiakoi xoroi 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργανώνεται Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μαρκοπούλου, με τη συμμετοχή Χορευτικών Λαογραφικών Συλλόγων, από τους όμορους Δήμους, με οικοδεσπότη το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη "Μυρρινούς".

Στο πλαίσιο των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2018 του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

 

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival)

6/7, 21.30

vagoni dolofonon inexarchia 18 4

Παρασκευή 6 Ιουλίου / Σινέ Ριβιέρα 

Βαγόνι Δολοφόνων (Compartiment Tueurs, 1965) του Κώστα Γαβρά
Προβολή σε συνεργασία με τη Χαμένη Λεωφόρο του Ελληνικού Σινεμά
Πρωταγωνιστούν: Ιβ Μοντάν, Σιμόν Σινιορέ, Ζαν Λουί Τρεντινιάν, Κατρίν Αλεγκρέ, Μισέλ Πικολί
Διάρκεια: 95’ 

 

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) 2018

8/7, 21.00

Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

e760fb 30b5cdc459d84855ae3d64a594295c20 mv2

Σε αυτή την προ-φεστιβαλική εκδήλωση θα προβληθούν δύο ταινίες ως εισαγωγή στο θέμα της φετινής διοργάνωσης: το "Is It Real? (Είναι αλήθεια);" Mια εξερεύνηση της κατασκευής της πραγματικότητας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα κινηματογραφικών ειδών και παραλλαγών της φόρμας.

Συμβιοψυχοταξιπλάσμα: Λήψη πρώτη (Γουίλιαμ Γκριβς, ΗΠΑ, 1968)
Σ’ αυτό το υβρίδιο μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης, ο σκηνοθέτης Γουίλιαμ Γκριβς ηγείται ενός κινηματογραφικού επιτελείου που βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, και αφήνει τα μέλη του να βγάλουν άκρη για το τι είδους ταινία γυρίζουν. Ένα ζευγάρι προβάρει ένα σενάριο για έναν χωρισμό διαβάζοντας ξανά και ξανά τα λόγια τους, ένα κινηματογραφικό συνεργείο κινηματογραφεί το συνεργείο που τραβά το ίδιο το συνεργείο, ενώ οι περαστικοί εισβάλλουν τυχαία στο πλάνο... Μια διερευνητική, αυτο-αναφορική δημιουργία που παραμένει μία από τις πιο ξεχωριστές ταινίες για την κινηματογραφική πράξη που γυρίστηκαν ποτέ, και μαζί μια έκφραση της πολιτικής δράσης στα τέλη της δεκαετίας του ’60, η οποία σήμερα ξαναγίνεται επίκαιρη. Διάρκεια 75'

• Χειρόγραφο (Εύα Στεφανή, Ελλάδα, 2017)
Εδώ και 25 χρόνια, δουλεύοντας κυρίως στην Ελλάδα, η Στεφανή έχει σκηνοθετήσει μια ξεχωριστή σειρά εθνογραφικών και πειραματικών ντοκιμαντέρ που κινούνται "στις παρυφές της πραγματικότητας". Το Χειρόγραφο, η πιο πρόσφατη ταινία της, εκτυλίσσεται κάποια ανοιξιάτικη νύχτα του 2017: "Η Μόλι, μια γυναίκα-σκύλος, τριγυρνάει στην πόλη κάνοντας φούσκες. Είναι εθνική εορτή και η Μόλι περπατάει στα τέσσερα ανάμεσα σε παρελάσεις, ένστολους και παραστάσεις αρχαίου δράματος…" Διάρκεια 12'

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

 

"Sailing to Inner Habitats"

6 - 7 - 8/7, 18:00 - 22:00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 

384518

Η έκθεση φωτογραφίας της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Green Project με τίτλο "Sailing to inner habitats" έχει επιλεγεί να παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2018. Η Green Project πραγματοποίησε τον Σεπτέμβριο 2017, στο πλαίσιο των Green Photo Cruises στο Ιόνιο, ένα καινοτόμο φωτογραφικό ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σε απομονωμένα θαλάσσια οικοσυστήματα και απομακρυσμένους υγροβιότοπους. Επτά Έλληνες καλλιτέχνες επιδιώκουν να αποτυπώσουν φωτογραφικά την εν πλω εμπειρία τους. Πειραματίζονται ατενίζοντας την ξηρά από τη θάλασσα, αντί για το αντίθετο, όπως συνήθως συμβαίνει. Πως μας βλέπει η θάλασσα; Η φωτογραφία σαν αυτοκριτική σε αναζήτηση του αντικατοπτρισμού μας στο περιβάλλον. Εμείς είμαστε η θάλασσα και η θάλασσα είμαστε εμείς.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Σάντυ Βεργίτση, Νικόλας Ζαχαρόπουλος, Βαλέρια Καλτεζιώτη, Δανάη Σταύρου, Στέφανος Σταύρος, Γιάννης Τζώρτζης και Κατερίνα Χαρτερού.

Επιμελητής της έκθεσης είναι ο Γιάννης Τζώρτζης, Μέλος της Royal Photographic Society of Great Britain.

Εγκαίνια: Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, ώρα 20:00

 

 

Athens Fringe Live 2018

6 - 7 - 8/7, 12:00 - 20:00

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

384299

Τρεις καλλιτέχνες, με διαφορετικά μέσα στη διάθεσή τους, παρουσιάζουν δείγμα της δουλειάς του στην καθιερωμένη ομαδική έκθεση του Athens Fringe Live.

Συμμετέχουν οι: Δημήτρης Ηλιόπουλος, Νέστoρας Φανάρας & Μαντώ Γρηγοροπούλου.

Στο πλαίσιο του Athens Fringe Live.

 

 

"NeverINtheRIGHTorder"

6/7, 14:00 - 20:00

7/7, 11:00 - 15:00

Dépôt Art gallery

383785

Η Dépôt Art gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του ζωγράφου Κώστα Σπηλιωτόπουλου (Eric Cospi) με θέμα "NeverINtheRIGHTorder". Την έκθεση επιμελείται η Γωγώ Κολυβήρα, ενώ κείμενο για την έκθεση έχει γράψει η Ιστορικός Τέχνης Όλγα Λατουσάκη.

 

Για περισσότερες ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις μπείτε εδώ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.