Weekend Agenda 1 - 3/6: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 1 - 3/6: oι 5 κορυφαίες Weekend Agenda 1 - 3/6: oι 5 κορυφαίες
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΟΠΕΡΑ

 

Ναμπούκκο του Τζουζέππε Βέρντι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού - Φεστιβάλ Αθηνών

 

 

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, ανοίγει τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, με μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του Βέρντι, τον Ναμπούκκο, σε μια νέα εντυπωσιακή παραγωγή, σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν, σκηνοθεσία Λέο Μουσκάτο, με τον κορυφαίο Έλληνα βαρύτονο, Δημήτρη Πλατανιά, στον ομώνυμο ρόλο. Η υπόθεση αφορά την αιχμαλωσία των Εβραίων από τον βασιλιά της Βαβυλώνας Ναβουχοδονόσορα.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Πού: Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Πότε: 1 & 3/6, 21.00
Τιμές: 25, 45, 55, 60, 85, 100 ευρώ / Φοιτητικό, παιδικό: 15 ευρώ

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

Μετά την πρόβα - Περσόνα, του Ίβο βαν Χόβε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Φεστιβάλ Αθηνών

 

 

meta thn prova persona4

 

Ο διεθνώς καταξιωμένος βέλγος σκηνοθέτης Ίβο βαν Χόβε, από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού θεάτρου, διασκευάζει για τη σκηνή δύο ταινίες του Μπέργκμαν. Η ένταση, η ασυμβίβαστη διάθεση, αλλά και η βαθιά κατανόηση απέναντι στην ανθρώπινη συνθήκη διαπνέουν αυτά τα δύο έργα, τα οποία εξετάζουν πώς η τέχνη νοηματοδοτεί τη ζωή μας και την κοινωνία. Σε μια σχεδόν γυμνή σκηνή, με μινιμαλιστική απλότητα, ο Ίβο βαν Χόβε βάζει δύο ιστορίες κάτω από το μικροσκόπιο.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Πού: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα

Πότε: 1, 2, 3/6, 21.00
Tιμές: 10 έως 35€

 

 

 

 

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

Release Athens 2018 - day two: Thievery Corporation, UB40, Golan κ.α

 

 

84a3b2f5b6b4ff4c316af56c83a7173e XL

 

Οι Thievery Corporation επιστρέφουν και φέτος ως headliners της 2ης ημέρας του Release Athens 2018 - αυτή τη φορά με καινούριο άλμπουμ - την 1η Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Co-headliners της βραδιάς, οι πραγματικά σπουδαίοι UB40, ένα από τα μεγαλύτερα και εμπορικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της reggae, αλλά και συνολικά της pop μουσικής, με τον αυθεντικό τραγουδιστή τους Ali Campbell στα φωνητικά.

 

Διαβάστε περισσότερα για το line up της 2ης μέρας εδώ. 

 

 

Πού: Πλατεία Νερού, Φάληρο

Πότε: 1/6, 17.00
Tιμές: από 42.50€

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης στην Πλατεία Νερού

 

 

9e5c11143e92029372176725fbc9e746 XL

 

 

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies επιστρέφουν το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, για να μας ταξιδέψουν "από γιορτή σε γιορτή".

 

Που: Πλατεία Νερού, Φάληρο

Πότε: 2/6, 18.00
Τιμές: 14€

 

 

 

 

ΤΑΙΝΙΑ

 

Tully: Τα παιδιά είναι ευτυχία

 

 

 

 

Ο καναδός Τζέισον Ράιτμαν των «Ραντεβού στον αέρα» και «Juno» αποφασίζει να τολμήσει και να διατυπώσει τις χαρές αλλά και τις σκληρές αλήθειες της μητρότητας…

 

Η Μάρλο, μια παντρεμένη γυναίκα με τρία παιδιά αποφασίζει να προσλάβει «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η Τάλλι είναι μια όμορφη κι ανεξάρτητη φοιτήτρια πανεπιστημίου που θα την βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί αλλά και να αλλάξει τη ζωή της.

 

Διαβάστε την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη

Δείτε που παίζεται 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.