Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει του Λάκη Κουρετζή στο Θέατρο της Ημέρας

Ο χρόνος είναι ένα παιδί Ο χρόνος είναι ένα παιδί
Το Θέατρο Επίκεντρο της Πάτρας, επισκέπτεται την Αθήνα και παρουσιάζει για μία και μόνο παράσταση, το έργο του Λάκη Κουρετζή, «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει».
Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Μίλτου Νίκα, που φιλοδοξεί να κατακτήσει την καρδιά μικρών και μεγάλων θεατών, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 16.00, στο Θέατρο της Ημέρας. 

Μία περιπέτεια φαντασίας η οποία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στην έννοια του χρόνου. Ένα μικρό κορίτσι η Νίνα αρχίζει να αναρωτιέται τι είναι ο Χρόνος και ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι για να τον συναντήσει.

Φανταστικοί ήρωες, ο Φύλακας του χρόνου, το αγόρι που το λένε Τικ-τακ, η Μνήμη, η Λήθη, ο Ύπνος, ο Παιχνιδοποιός την βοηθούν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, σ’αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης.

 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.