Print this page

Γλυκά Χριστούγεννα με τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα μας μείνουν αξέχαστα… γλυκά!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και στα Zuccherino επικρατεί εορταστική διάθεση, με τις πιο γλυκές, γευστικές και γιορτινές προτάσεις για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Πιστοί στις αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις, οι pastry chefs των Zuccherino «απογειώνουν» τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, που αποκτούν ακόμα πιο φίνα γεύση και μοναδικό άρωμα.

Πρωταγωνιστές οι αφράτοι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, με φρέσκο βούτυρο και ολόκληρα αμύγδαλα, πλάι στα υπέροχα μοσχομυριστά μελομακάρονα που αντλούν τα γλυκά τους από το αγνό μέλι και οι παραδοσιακές τραγανές δίπλες, με τριμμένο καρύδι και κανέλα.

Οι εορταστικές προτάσεις μας συμπληρώνονται με πρωτότυπες τούρτες και κορμούς σε διάφορες γεύσεις που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Για τους λάτρεις του κάστανου, προτείνουμε την ξεχωριστή τούρτα Marron, αλλά και τις εντυπωσιακές «must taste» τούρτα ρόδι & βατόμουρο.

Ακόμα, μπορείτε να απολαυσετε ολόφρεσκα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, μοναδικά red velvet cake & brownies, μαζί με μία ζεστή κούπα καφέ ή ένα άκρως εορταστικό τσάι και να σας χαρίσουν ή και να χαρίσετε πολλά γλυκά χαμόγελα!

Για το τέλος, αφήσαμε την Βασιλόπιτα Zuccherino, ένα μυρωδάτο κέικ με 5 διαφορετικά μπαχαρικά και πλούσια γέμιση καρυδιών, διακοσμημένη με ζάχαρη άχνη ή πραλίνα σοκολάτας, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.



Καλές Γιορτές με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία, γλυκές στιγμές και πολλή αγάπη!


Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

www.zuccherino.gr

 

Related items