Για μια ονειρεμένη βάφτιση!

Η βάπτιση των παιδιών σας είναι μία πολύ ξεχωριστή και πολύτιμη στιγμή για εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας.

Για αυτό πρέπει να είναι πολύχρωμη, χαρούμενη και προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια.

Τα ζαχαροπλαστεία ZUCCHERINO, έχοντας χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το πιο παραμυθένιο σκηνικό που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Επιθυμία των Zuccherino είναι να αποτελούν μέρος των πιο σημαντικών σας στιγμών.

Οι έμπειροι Chef Patissiers τους είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουν την πιο ονειρεμένη βάπτιση, γεμάτη ανοιξιάτικα χρώματα, μοναδικές γεύσεις, γλυκά αρώματα και υπέροχα σχέδια σύμφωνα πάντα με το concept που έχετε επιλέξει.

 Για μια ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη νότα, έχουν να σας προτείνουν λαχταριστά candy bars με χειροποίητα μπισκότα, cupcakes σε πρωτότυπα σχέδια, πολύχρωμα cakepops, γλυκά σφηνάκια σε απίθανες γεύσεις και ατομικά γλυκάκια σε υπέροχες συσκευασίες, που σίγουρα θα χαρίσουν πολλά «γλυκά» χαμόγελα μετατρέποντας τη βάπτιση σε ένα αξέχαστο party.

Επίσης, για τους λάτρεις του παγωτού τα καροτσάκια Zuccherino είναι στη διάθεσή σας, με πολλές και πρωτότυπες γεύσεις χειροποίητου παγωτού έτοιμα να δροσίσουν με το πιο απολαυστικό τρόπο τους καλεσμένους σας.


Φυσικά, από μια βάπτιση δεν μπορεί να λείψει η custom made τούρτα, σε ότι σχέδιο και χρώμα βάλει ο νους σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και μαζί με τους έμπειρους chef patissiers των Zuccherino να δημιουργήσετε μία τούρτα που θα εντυπωσιάσει. Μία τούρτα όχι μόνο υπέροχη σε εμφάνιση αλλά και με μοναδική γεύση, φτιαγμένη με πολλή αγάπη.

Και μην ξεχνάτε πως τα Zuccherino φροντίζουν όλες σας τις επιθυμίες και σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα παραπάνω και χωρίς γλουτένη.
Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και αφήστε τους μια υπέροχη ανάμνηση από τη βάπτιση του παιδιού σας με τη σφραγίδα της ασύγκριτης γεύσης και εξαιρετικής ποιότητας των Ζαχαροπλαστείων Zuccherino.

Να σας ζήσει!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.