Θεσσαλονίκη: Απατεώνες πήγαν για... μαλλί και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν

Θεσσαλονίκη: Απατεώνες Θεσσαλονίκη: Απατεώνες

Επεισοδιακές ήταν οι συλλήψεις δύο ανδρών στη Θεσσαλονίκη, μετά από απόπειρα εξαπάτησης ηλικιωμένης, σε σπίτι σε περιοχή των Αμπελοκήπων…

Πρόκειται για δύο άτομα που έβαλαν στο στόχαστρο ηλικιωμένη στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Οι δράστες πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και πάνω στην προσπάθεια να την παγιδεύσουν άκουσαν τον ήχο από τα περιπολικά της αστυνομίας. Αν και προσπάθησαν όσο μπορούσαν να απομακρυνθούν, λίγο αργότερα βρίσκονταν με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο άνδρες, προσποιούμενοι τους τεχνικούς, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από την 79χρονη.

Οι δύο άνδρες, 46 και 37 χρονών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή τους, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

#ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.