Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τι «έδειξαν» τα πρώτα αποτελέσματα του DNA

Βιασμός 24χρονης στη Βιασμός 24χρονης στη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ ωστόσο θα παραδοθούν τα αποτελέσματα αύριο μαζί με τα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη.

Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της 24χρονης που έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται ενδεχομένως και αύριο, τα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη, όπου εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης.

Τα πρώτα αποτελέσμστα του DNA

Παράλληλα έγινε γνωστό οτι χουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, σύμφωνα με τα οποία βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της και όχι στα εσώρουχα, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι όπως επισημάνθηκε. Το βιολογικό υλικό που βρέθηκε ανήκει στον 27χρονο όοως άλλωστε είχε παραδεχτεί και ο ίδιος στην κατάθεση του.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.