Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος από παραλία στην Καβάλα, 17χρονος τραυματίστηκε με ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική

Νεκρός ανασύρθηκε Νεκρός ανασύρθηκε

Ένας 90χρονος έχασε τη ζωή του θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου Παγγαίου Καβάλας, ενώ στη Χαλκιδική 17χρονος τραυματίστηκε με το ψαροντούφεκο στον μηρό. 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/06) 90χρονος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου Παγγαίου Καβάλας.

Σύμφωνα με το «proininews.gr», ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Καβάλας.

Θεσσαλονίκη: 17χρονος τραυματίστηκε με το ψαροντούφεκο στον μηρό

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής νοσηλεύεται 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από ψαροντούφεκο στην παραλία Μεταμόρφωσης Σιθωνίας Χαλκιδικής. Ο 17χρονος τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό την ώρα που ψάρευε με το ψαροντούφεκο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.