Γλυκά Νερά: Συγκλονιστική ανάρτηση από τον αστυνομικό που είχε πάρει αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν (βίντεο, εικόνες)

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστική Γλυκά Νερά: Συγκλονιστική

«Το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου», έγραψε ο αστυνομικός, ο οποίος μπήκε πρώτος στη μεζονέτα του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και είχε πάρει αγκαλιά το μωρό του ζευγαριού, πριν το παραδώσει στη γιαγιά του. 

Συγκινεί ξανά ο αστυνομικός, ο οποίος μπήκε πρώτος στη μεζονέτα - έφτασε μαζί με συναδέλφους του - του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και είχε πάρει αγκαλιά το μωρό του ζευγαριού, πριν το παραδώσει στη γιαγιά του.

«Το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου», έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook, μετά τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση, με την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Ανήρτησε, μάλιστα, τη φωτογραφία, που είχε πάρει στα χέρια του το 11 μηνών μωρό της 20χρονης Καρολάιν.

Ο Χρήστος Βαρδίκος σχολίασε με ανάρτηση στο Facebook, τη συγκλονιστική λύση του γρίφου της δολοφονίας της 20χρονης από τον ίδιο της τον σύζυγο. Ο αστυνομικός αποκαλεί το μωρό «Λυδία μου» και αναφέρει ότι «με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία «μου», το μωρό «μου», σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».

«Ενα κομμάτι από την καρδιά μου...», είχε πει, όταν πήρε το μωρό στην αγκαλιά του, ενώ ένα θέμα που απασχολεί είναι και η επιμέλεια του παιδού.

eglima dolofonia glika nera astynomikos mwro facebook omologia

 Η συγκίνηση του Γιώργου Καλλιακμάνη για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Την ίδια ώρα, φανερά συγκινημένος, παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης (ήταν αυτός που δημοσίευσε πρώτος τη φωτογραφία του συγκεκριμένου αστυνομικού με το βρέφος), πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής. Από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την άποψη ότι ο 32χρονος πιλότος δεν ήταν απλά θύμα της υπόθεσης, ενώ συγχαίρει τους συναδέλφους του για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

«Προσπάθησα να ενημερώσω τους πολίτες που πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ, να μη θίξω πρόσωπα και πράγματα και να μη δημιουργήσω πρόβλημα στις έρευνες», υπογράμμισε στην εκπομπή «Live News» στο «Mega».

«Νιώθω περήφανος για αυτόν τον συνάδελφό μου και λέω ότι αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία», υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης για τον Χρήστο Βαρδίκο, σημειώνοντας πως η αστυνομία «είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.