Στο «μικροσκόπιο» της κυβέρνησης το νοσοκομείο της Καλαμάτας

Στο «μικροσκόπιο» της Στο «μικροσκόπιο» της

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Καλαμάτας συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σχετικές καταγγελίες σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια, και έτσι το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της κυβέρνησης. 

Το νοσοκομείο της Καλαμάτας, που διοικεί από το φθινόπωρο η Ελένη Αλειφέρη, βρίσκεται, όπως και άλλα νοσοκομεία της χώρας, σε τροχιά παρακολούθησης από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σχετικές καταγγελίες σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί, ισχυρίζονται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο νοσοκομείο, στο οποίο η κ. Αλειφέρη προεδρεύει, παίρνοντας την σκυτάλη από τον προκάτοχό της κ. Μπέζο.

Η επιλογή της κ. Αλειφέρη έγινε από στελέχη που είχαν επενδύσει πολλά σε εκείνη και λόγω της επιτυχημένης πορείας της στην αυτοδιοίκηση. Η ίδια καλείται να δικαιώσει την στήριξη στο πρόσωπό της και η πορεία του νοσοκομείου παρακολουθείται στενά μετά και από όσα ακούγονται στην Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο επισκέφτηκε προ ημερών και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης διήμερης επίσκεψης στην Καλαμάτα, που βασικό σκοπό είναι την ενημέρωση για το πρόγραμμα εμβολιασμού στην περιοχή αλλά και γενικότερα την διαχείριση θεμάτων υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αξιολόγηση των νοσοκομείων της χώρας που γίνεται από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας το συγκεκριμένο νοσοκομείο βρίσκεται ψηλά στη λίστα καθώς το κλίμα μεταξύ του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού δείχνει γκρίνια και κατ' άλλους στασιμότητα σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε πριν αναλάβει καθήκοντα η κ. Αλειφέρη. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.