Γιώργος Καραϊβάζ: Ελπίδες για νέα στοιχεία δίνει η μοτοσικλέτα των εκτελεστών, τι αναζητούν οι αρχές (βίντεο)

Γιώργος Καραϊβάζ: Ελπίδες Γιώργος Καραϊβάζ: Ελπίδες

Στη διαδρομή που έκανε ο Γιώργος Καραϊβάζ από τον τηλεοπτικό σταθμό που εργαζόταν προς το σπίτι του, στρέφονται μεταξύ άλλων οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τη δολοφονία του. Η μοτοσικλέτα των εκτελεστών η οποία και την «έπιασε» κάμερα ενδεχομένως να βοηθήσει τους αστυνομικούς να βρουν περισσότερα στοιχεία αν και είναι εξαιρετικό δύσκολο. Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν επέστρεφε κατευθείαν στο σπίτι του, οπότε οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι οι εκτελεστές τον παρακολουθούσαν.

Επιπλέον, γίνεται έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθούν ομοιότητες με άλλα συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτελεστεί το τελευταίο διάστημα, με κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, οι αστυνομικοί ερευνούν σε ποιες άλλες επιθέσεις όπου έχουν υπάρξει χαριστικές βολές. Υπάρχει μία περίπτωση το 2018 στο Παλαιό Φάληρο, που μια πολυμελής ομάδα δραστών, πυροβόλησε έναν ποινικό αρκετές φορές και μετά επιχειρήθηκε και η χαριστική βολή. Και στην εκτέλεση αυτή, είχε επίσης χρησιμοποιηθεί μοτοσικλέτα.

Σχετικά με τη μηχανή, οι αστυνομικοί θα αρχίσουν μια έρευνα αν δεν αντληθεί στοιχείο από άλλη πληροφορία, προκειμένου να εντοπιστεί η μοτοσικλέτα. Ωστόσο, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο διότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μόνο το 2020 είχαν πωληθεί περίπου 800 τέτοια σκούτερ, τα μισά περίπου από αυτά, με παρόμοιο χρώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοτοσικλέτα που είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες της δολοφονίας του Στεφανάκου, είχε βρεθεί το καλοκαίρι του 2019 μέσα σε χώρο με όμβρια ύδατα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.