Επιτρέπεται το take away και το drive through στην καραντίνα

Επιτρέπεται το take away και το Επιτρέπεται το take away και το

Τι ισχύει για take away και drive through από αύριο. Το take away και το drive through επιτρέπονται οπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς το take away και το drive through επιτρέπονται στο πλαίσιο μετακίνησης προς επιτρεπόμενο τόπο. Όπως είπε «προφανώς και επιτρέπεται το take away ή το drive through σε περίπτωση που κάποιος πάει σε ένα σούπερ μάρκετ και κατά την πορεία του προς τα εκεί σταματήσει να πάρει κάτι take away».

Διπλασιάζονται τα πρόστιμα

Διπλάσια θα είναι τα πρόστιμα για όσους παραβιάζουν την καραντίνα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα: Στα 300 ευρώ ανέρχεται το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, για μη χρήση μάσκας και για μη τήρηση των αποστάσεων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.