Ανοιχτά παραμένουν τα κυλικεία των δημοτικών σχολείων

Ανοιχτά παραμένουν τα Ανοιχτά παραμένουν τα

Ανοιχτά παραμένουν τα κυλικεία των δημοτικών σχολείων όπως επιβεβαίωσε και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. 

Εξαιτίας των διαφορετικών δεδομένων στη λειτουργία των σχολείων, καθώς θα κλείσουν γυμνάσια και λύκεια, υπήρξαν πολλά ερωτήματα από ιδιοκτήτες κυλικείων για το αν θα παραμείνουν ανοιχτά τα κυλικεία των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, ο οποίος και διευκρίνισε ότι τα κυλικεία των δημοτικών σχολείων θα παραμείνουν ανοιχτά κατά τη διάρκεια εφαρμογής των νέων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς τα μαθήματα θα συνεχίζονται κανονικά.

Πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.