Εκτακτο: Εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες της τραγωδίας στην Εύβοια

Εκτακτο: Εισαγγελική Εκτακτο: Εισαγγελική

Διάταχτηκε εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες της τραγωδίας στην Εύβοια. 

Συγκεκριμένα, έρευνα για αδικήματα που διώκονται και σε βαθμό κακουργήματος διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και τυχόν ευθύνες για τον τραγικό χαμό 8 συνανθρώπων μας από τις πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας.

Από την μία θα αναζητηθούν ευθύνες της πυροσβεστικής για παραλείψεις και λάθη στο χειρισμό του φαινομένου και από την άλλη, θα εξεταστεί το ζήτημα των τυχόν αυθαίρετων δομήσεων και των παράνομων επιχωματώσεων στην κοίτη του ποταμού «Λήλαντα».

Η πρώτη παραγγελία για έρευνα δόθηκε στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Χαλκίδας, στο πλαίσιο της οποίας διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το κακούργημα της «πρόκλησης πλημμυρών με κοινό κίνδυνο για ανθρώπους και επιγενόμενους θανάτους κατά συρροή» καθώς και όποια άλλα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα προκύψουν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάροχυν μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους 8 άνθρωποι. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.