Πετράλωνα: Έξωση ηλικιωμένων - Αστυνομικοί τους έσπασαν την πόρτα

Πετράλωνα: Έξωση Πετράλωνα: Έξωση

Έξωση σε σπίτι ηλικιωμένων στα Πετράλωνα  πραγματοποίηθηκε μετά από κατασχέσεις λόγω χρεών. Η αστυνομία τους έσπασε την πόρτα.

Είχαν χρέη στην τράπεζα

Ένα ζευγάρι ηλίκιωμένων,  που σύμφωνα με το pressproject.gr είχαν χρέη στη τράπεζα, αναγκάστηκαν σε έξωση από το σπίτι που διέμενε στα Πετράλωνα, καθώς αυτό κατασχέθηκε. Η έξωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας και με την παρουσία δύο δικαστικών κλητήρων.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί, οσάν επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να βγάλουν το ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του, έσπασαν τη πόρτα. Μάλιστα όταν γείτονες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την έξωση, προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές στο τμήμα Ακροπόλεως.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.