Πατέρας εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του σε αισχρές πράξεις

Πατέρας εξανάγκαζε το Πατέρας εξανάγκαζε το

Τις αποτρόπαιες πράξεις αντιλήφθηκε και κατήγγειλε στην Αστυνομία ο παππούς του παιδιού.

Ένας 33χρονος Σύρος συνελήφθη στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, καθώς φέρεται να εξανάγκαζε την 8χρονη κόρη του σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο παππούς της μικρής και πατέρας του 33χρονου πήγε την Δευτέρα στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τα όσα έκανε ο γιος του στο κοριτσάκι.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας, ο οποίος εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας πήγαν σήμερα το πρωί στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου πέρασαν χειροπέδες τον 33χρονο Σύριο.

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κ.α.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.