Ειδικοί φρουροί καταγγέλλουν αστυνομικό ότι απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου στα χθεσινά επεισόδια

Ειδικοί φρουροί Ειδικοί φρουροί

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.) προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία υποστηρίζοντας ότι αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

“Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την καταδίκη μας για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:

“Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως μοναδικός παραστάτης των χαμηλόβαθμων κυρίως αστυνομικών εκφράζει την συμπαράσταση του στους Συναδέλφους που έδωσαν τη ‘μάχη’ της υπεράσπισης της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας των πολιτών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας παράλληλα ιδιαίτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες αστυνομικούς και τον τραυματία Διοικητή της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. μετέβη από την πρώτη στιγμή στο 401 Στρ. Νοσοκομείο που διακομίσθηκαν ευτυχώς εκτός κινδύνου οι συνάδελφοι.

Επίσης, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την καταδίκη μας για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης.

Ήδη το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α επικοινώνησε με τον συνάδελφο της Ομάδας ΔΡΑΣΗ εκφράζοντας την προσωπική και συνδικαλιστική του στήριξη, όπως επίσης δίνοντάς στη διάθεσή του το Νομικό του "οπλοστάσιό για την απόδοση τυχών ευθυνών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.”

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.