Καιρός αύριο: Εως και 36 βαθμούς η θερμοκρασία, ενισχυμένοι άνεμοι

Καιρός αύριο: Εως και 36 Καιρός αύριο: Εως και 36

Καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Λίγες τοπικές νεφώσεις. Ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο με εντάσεις 6 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, αύριο, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και αρκετή ζέστη τις μεσημεριανές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 36, στη Θεσσαλία από 15 έως 34 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά και στη Νότια Πελοπόννησο από 17 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 17 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 33 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 30 βαθμούς αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες δε θα φτάσουν στους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ, και πρόσκαιρα στα τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.