Στην Ευελπίδων ο 44χρονος καθηγητής που διατηρούσε σχέση με την μαθήτριά του

Στην Ευελπίδων ο 44χρονος Στην Ευελπίδων ο 44χρονος

Απολάνηση: Έφτασε στην Ευελπίδων ο 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτρια του.

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με το νεαρό κορίτσι το οποίο πολιορκούσε για αρκετό καιρό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος καθηγητής συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με το κορίτσι, το οποίο γνώριζε τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα της ανήλικης την παρακολούθησε και ανακάλυψε πως έβγαινε ραντεβού με τον καθηγητή της. Η μητέρα ενημέρωσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 44χρονο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί στο κινητό τηλέφωνο της 15χρονης φωτογραφίες της με τον καθηγητή.

Διαβάστε επίσης: Αποπλάνηση μαθήτριας Εύβοια: Το ψυχολογικό προφίλ του καθηγητή και το αρρωστημένο δέσιμο με την ανήλικη (video)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.