Επιβάτης χτύπησε υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επειδή δεν φορούσε μάσκα

Επιβάτης χτύπησε υπάλληλο Επιβάτης χτύπησε υπάλληλο

Επίθεση δέχτηκε συνοδός της αμαξοστοιχίας 84 (Φλώρινα – Θεσσαλονίκη) από επιβάτη, καθώς δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας και δεν έκανε χρήση της υποχρεωτικής μάσκας.
Η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένει την άφιξη ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας στον συνοδό της αμαξοστοιχίας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

«Η αμαξοστοιχία 84 (Φλώρινα-Θεσσαλονίκη) αναμένει την άφιξη ΕΚΑΒ στο ΣΣ Εδεσσας για παροχή βοήθειας σε προσωπικό συνοδείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο συνοδός της αμαξοστοιχίας υπέστη σωματική επίθεση από επιβάτη, μετά από υπόδειξη για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, την οποία ο επιβάτης αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.