Καθηγητής Ηλιούπολης: Έταξε μέχρι και γάμο στη μαθήτρια για να την αποπλανήσει

Καθηγητής Ηλιούπολης: Καθηγητής Ηλιούπολης:

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, ακόμα και γάμο φέρεται να είχε τάξει ο καθηγητής της Ηλιούπολης για να καταφέρει να αποπλανήσει την 14χρονη μαθήτριά του.

Ο 44χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα της μαθήτριας. Άρχισε να την πολιορκεί και κατάφερε να την αποπλανήσει. Για να την πείσει μάλιστα της έταξε ότι θα εγκαταλείψει την οικογένειά του και θα την παντρευτεί. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει τη σχέση του σε φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή η μαθήτρια ζωγράφιζε καρδούλες σε αίθουσα του σχολείου. Όταν τη ρώτησαν οι φίλες της για ποιον ήταν, εκείνη τους αποκάλυψε τι συμβαίνει. Οι συμμαθήτριες της 14χρονης είπαν την αλήθεια στον διευθυντή του σχολείου και ο ίδιος αναζητούσε τρόπους να αποσπάσει τον καθηγητή σε άλλη θέση.

Πολλοί γονείς άρχισαν να τηλεφωνούν στο δημαρχείο Ηλιούπολης για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο καθηγητή, ανησυχώντας και για τα δικά τους παιδιά.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.