Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στην Επανομή, αναζητούνται οι δράστες

Πυροβολισμοί σε ταβέρνα Πυροβολισμοί σε ταβέρνα

Στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες πυροβόλησαν ιδιοκτήτη ταβέρνας σε περιοχή της Επανομής χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Tο πρωί της Τρίτης, δύο άνδρες ηλικίας 42 και 46 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα προσέγγισαν ταβέρνα, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν με πυροβόλο όπλο στην τζαμαρία της ταβέρνας έχοντας ως στόχο τον 63χρονο ιδιοκτήτη, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Ο 42χρονος και ο 46χρονος αναζητούνται εντός των ορίων του αυτοφώρου. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: grtimes.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.