Ηγουμενίτσα: 20 χρόνια κάθειρξη στον γυμναστή για ασέλγεια σε ανήλικους και πορνογραφία

Ηγουμενίτσα: 20 χρόνια Ηγουμενίτσα: 20 χρόνια

20 χρόνια κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας που συνεδρίασε την Παρασκευή, στον γυμναστή από την Ηγουμενίτσα, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 65χρονος είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2019 και μάλιστα, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την Αστυνομία…

Ο 65χρονος γυμναστής κατηγορούνταν για :

1. Κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα δεκατέσσερα 14 έτη από ενήλικο δράστη στον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, έστω και προσωρινά με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από γυμναστή ανηλίκων, κατά εξακολούθηση και κατά συρροή.
2) Αποπλάνηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα και τα δεκατέσσερα έτη, κατά εξακολούθηση και κατά συρροή και
3) Παραγωγή και κατοχή μέσω πληροφοριακών συστημάτων, υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα του γυμναστή ανηλίκου κατά εξακολούθηση και κατά συνήθεια…

Πηγή: thespro

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.