Πηνειός: «Φούσκουσε» ο ποταμός - Απίστευτο βίντεο

Πηνειός: «Φούσκουσε» ο Πηνειός: «Φούσκουσε» ο

Απίστευτες είναι οι εικόνες με τον Πηνειό να έχει σχεδόν υπερχειλίσει. Μεγάλες ποσότητες νερού έχουν πέσει τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή των Τρικάλων ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας που έχει «χτυπήσει» την περιοχή.

Η έντονη αλλά και σε μεγάλη διάρκεια κακοκαιρία, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, προκάλεσε την υπερχείλιση χειμάρρων ενώ δοκιμάζονται και οι αντοχές των ποταμών.

Χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας είναι ότι ο Πηνειός ποταμός που δεν είχε ίχνος νερού μέχρι πριν λίγες μέρες φούσκωσε τόσο στο ύψος του Διαλεκτού, αγγίζοντας σχεδόν τη γέφυρα αν και βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.