Ζαχάρω: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον «σκληρό» συνταξιούχο που σκότωσε τον γιο του

Ζαχάρω: Συγκλονιστικές Ζαχάρω: Συγκλονιστικές

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω όπου ο 86χρόνος Η.Τ πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρόνο γιο Κ.Τ και στην συνέχεια γυρίζοντας το όπλο πάνω του αυτοκτόνησε.

Ένα προς ένα οι αρχές συλλέγουν τα στοιχεία που θα απαντήσουν στο "γιατί" και θα φωτίσουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Από τις έως τώρα καταθέσεις και μαρτυρίες προκύπτει ότι πηγή και αφορμή των καυγάδων και των διαφωνίων ανάμεσα στον δράστη και αυτόχειρα, τον 86χρονο πατέρα, και το θύμα, τον 45χρονο γιο, ήταν το γεγονός ότι το θύμα ήταν θαμώνας καφενείου της περιοχής στο οποίο παρέμενε καθημερινά επί πολλές ώρες.

Το τραπέζι που δεν έγινε ποτέ…

Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Ως έναν άνθρωπο "σκληρό" τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο .

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί….για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.

Τα αδέλφια του, είναι γνωστά στην κοινωνία όλου του Νομού, αφού έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια , πλούσια δράση στον τομέα του αθλητισμού, με μουσικές δεξιότητες και λάτρεις του πολιτισμού και της παράδοσης.

Σύμφωνα πάντως με τους κατοίκους του χωριού οι σχέσεις πατέρα και γιου πολλές φορές σημαδεύονταν από έντονους καυγάδες, όπως ανέφεραν και οι γείτονες, αφού ο πατέρας δεν συμφωνούσε και δεν αποδεχόταν την απόφαση του γιου του να χωρίσει και να επιστρέψει από την Αθήνα στο χωριό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διεθυντή κ. Παναγιώτη Μάνδαλο, οι οποίοι βρήκαν και το σημείωμα του αυτόχειρα το οποίο εμπεριείχε παράπονα για τον γιο του.

Με πληροφορίες από το partisnews.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.