Σοκάρει η κακοποίηση βρέφους από την μητέρα του στην Κύπρο - Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Σοκάρει η κακοποίηση Σοκάρει η κακοποίηση

Μία υπόθεση κακοποίησης ενός βρέφους από την ίδια του τη μητέρα, σοκάρει την κοινή γνώμη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, η 29χρονη μητέρα, λετονικής καταγωγής, φέρεται να κακοποίησε το 19 μηνών παιδί της. Το βρέφος νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και φέρει εκχυμώσεις και εκδορές. Το παιδί εξετάστηκε από δυο ιατροδικαστές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν κατά το κρατικό ραδιόφωνο της Κύπρου, την κακοποίησή του.

Όπως αναφέρει το sigmalive, η γυναίκα είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή για επίθεση εναντίον της Ελληνοκύπριας πεθεράς της στη Λεμεσό. Για την υπόθεση καταζητείται και ο 26χρονος Ελληνοκύπριος σύζυγος της Λετονής.

Όταν λειτουργός των Υπηρεσιών Ευημερίας μετέβη σε αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να παραλάβει το βρέφος, διαπίστωσε ότι το παιδί έφερε τραύματα στο σώμα του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.