Αρπαγή 10χρονης: Η ανήλικη έδωσε ονόματα και «καίει» την 33χρονη, τι είπε στην κατάθεσή της (vid)

Αρπαγή 10χρονης: Η ανήλικη Αρπαγή 10χρονης: Η ανήλικη

Η μεγάλη στιγμή της εξιχνίασης της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας είναι προ των πυλών, με το κορίτσι να καταθέτει στις Αρχές όλα όσα θυμάται.

Η 33χρονη κατηγορούμενη θα έρθει αντιμέτωπη με όσα έχει καταθέσει το 10χρονο παιδί στους αστυνομικούς.

Μια μαρτυρία που σοκάρει. Μια εξομολόγηση που δεν μπορεί απλά να φανταστεί ένα 10χρονο παιδί, παρά τις προσπάθειες της 33χρονης να «προλάβει» την κατάθεση της μικρής λέγοντας πως θα είναι αναξιόπιστη γιατί πήρε μεγάλη δόση ναρκωτικών ουσιών.

Οι περιγραφές της μικρής και η ανάλυσή της για το τι συνέβη πριν πάρει τα ηρεμιστικά είναι τρεις σελίδες. Το παιδί έδωσε ονόματα στις Αρχές αλλά και το τρίτο πρόσωπο το οποίο είδε μέσα από το κινητό της κατηγορούμενης.

Όπως όλα δείχνουν αυτό το κινητό ήταν το εργαλείο της 33χρονης για να κάνει όσα κατηγορείται.

Η 10χρονη μαθήτρια είναι ήδη σε συνομιλίες με παιδοψυχολόγους, γίνονται καθημερινά συμπληρωματικές καταθέσεις κι αυτό που μένει πλέον είναι τι θα δείξουν οι αστυνομικές έρευνες από το κινητό της «κοκκινομάλλας».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.