Ο Απόστολος Τότσικας έβαψε τα μαλλιά στη Ρούλα Ρέβη (vid)

Ο Απόστολος Τότσικας έβαψε Ο Απόστολος Τότσικας έβαψε

Ο Αποστόλης Τότσικας εκτέλεσε χρέη κομμωτή και έβαψε τα μαλλιά της Ρούλας Ρέβη, καθώς τα κομμωτήρια στην Ελλάδα είναι μεταξύ αυτών των καταστημάτων που κατέβασαν ρολά μετά τα μέτρα για περιορισμό της πανδημίας από τον κορονοϊό.

Τα κομμωτήρια είναι κλειστά στην Ελλάδα μετά τα μέτρα για την πανδημία από τον κορονοϊό και όπως είναι φυσικό όλοι ανυπομονούν πότε θα ανοίξουν για να κουρευτούν και να βάψουν τα μαλλιά τους.

Στην περίπτωση της Ρούλας Ρέβη ρόλο κομμωτή ανέλαβε ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας. «Φρεσκοβαμμένο μαλλί από τον Αποστόλη Τότσικα. Εγώ δεν πήρα άντρα, πολυμηχάνημα πήρα» σχολίασε η Ρούλα Ρέβη στο προφίλ της στο Instagram. 

Ο Αποστόλης Τότσικας φόρεσε γάντια, πήρε το πινέλο και ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά της Ρούλας Ρέβη κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα το 'χει. O ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram βίντεο από τη διαδικασία και οι διαδικτυακοί φίλοι τού ζήτησαν να περάσει και από το δικό τους σπίτι για ένα κούρεμα. 

Βεβαίως, να σημειώσουμε ότι στη Γερμανία, όπου και εκεί έκλεισαν τα καταστήματα, τα κομμωτήρια παραμένουν ανοιχτά. Άμα έχεις καγκελάριο γυναίκα οι αποφάσεις είναι διαφορετικές...

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Ρέβη: Το χαστούκι σε θαυμάστρια του Τότσικα και οι αποκαλύψεις για την οικογένειά της (video)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.