Θρίλερ στο Ίλιον: Αυτόφωρο για τον πατέρα της 8χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα

Θρίλερ στο Ίλιον: Αυτόφωρο Θρίλερ στο Ίλιον: Αυτόφωρο

Στον εισαγγελέα μεταφέρεται η υπόθεση θρίλερ στο Ίλιον. Ενώπιον του Αυτοφώρου παραπέμφθηκε να δικαστεί ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Ίλιον από σφαίρα, μετά την άσκηση σε βάρος του ποινικής δίωξης για έκθεση σε κίνδυνο του παιδιού και για παράνομη κατοχή όπλου.

Ο πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη χθες το βράδυ και σήμερα ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα δύο αδικήματα παραπέμποντας την υπόθεση στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ενώ κρατήθηκαν στην Εισαγγελία αντίγραφα της δικογραφίας σε ό,τι αφορά την μητέρα της 8χρονης. Η γυναίκα είχε συλληφθεί αρχικά, όπως και ο σύζυγος της, το βράδυ της Κυριακής και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Οι δύο γονείς του παιδιού μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, το Σάββατο το πρωί, φέρονται να μην είχαν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς που τους αναζήτησαν στο σπίτι που διαμένουν. Τελικώς συνελήφθησαν μία ημέρα μετά την εισαγωγή της 8χρονης στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το κοριτσάκι δέχθηκε κατά λάθος πυροβολισμό στο πόδι της από το μικρότερο αδελφάκι της το οποίο βρήκε ένα πιστόλι- μπρελόκ που ανήκε στον πατέρα τους. Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και ο παππούς των δύο παιδιών φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι το όπλο το βρήκαν τυχαία στον δρόμο που έπαιζαν τα δύο παιδιά.

Η 8χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Παίδων κατά την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν το βλήμα που είχε στο πόδι της.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.