Χαρδαλιάς: Πιο δύσκολος και κρίσιμος μήνας ο Απρίλης

Χαρδαλιάς: Πιο δύσκολος και Χαρδαλιάς: Πιο δύσκολος και

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επισήμανε ότι «αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε» και χαρακτήρισε τον Απρίλιο ως τον πιο δύσκολο και κρίσιμο μήνα.

Κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως παρατείνεται η καραντίνα στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης για ακόμη μία εβδομάδα, για προληπτικούς λόγους, ενώ έκανε λόγο για απόφαση που βασίζεται σε επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έληξε η καραντίνα στα χωριά Δραγασιά και Δαμασκηνιά. Όπως είπε, μετά από 21 μέρες δικής τους απομόνωσης θέλω να δηλώσω περήφανος και ευγνώμων για την προσήλωσή τους.

Οι κάτοικοι του Εχίνου παραμένουν σε καραντίνα ακόμα για μία εβδομάδα για προληπτικούς λόγους. Για Μύκονο δεν επιτρέπεται κυκλοφορία από τις 8 το βράδυ εκτός της 8 το πρωί.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι το Πάσχα φέτος θα το γιορτάσουμε διαφορετικά. Δεν θα πάμε στο χωριό. Φέτος ας προσευχηθούμε όλοι από το σπίτι μας.

Ο στόχος εβδομάδα με την εβδομάδα επιτυγχάνεται, σημείωσε και είπε ότι τα μέτρα στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.