Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες των διοδίων ενόψει Πάσχα - Αυστηρά μέτρα και στα ΚΤΕΛ

Έρχονται τσουχτερά Έρχονται τσουχτερά

Κορονοϊός: Την αυστηροποίηση των μέτρων στα διόδια εν όψει του Πάσχα, εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του MEGA.

Έτσι, φαίνεται πως η επιβάρυνση του προστίμου θα ανέβει από τα 150 στα 300 ευρώ για τους παραβάτες.

Επιπλεόν, οι έλεγχοι στα διόδια της Ελευσίνας θα είναι πιο αυστηροί και συνεχείς, με την τροχαία να σταματά το 70% των διερχόμενων οχημάτων, ώστε να γίνει γνωστός ο λόγος της μετακίνησής τους.

Πρόκειται κυρίως για εργαζόμενους που έχουν την σχετική άδεια από τον εργοδότη τους, είτε για μόνιμους κατοίκους που έχουν πάρει κατ’ εξαίρεση άδεια μετακίνησης.

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να μην περάσει κανένα Ι.Χ. από τα διόδια, εάν δεν γίνει έλεγχος.

Αυστηρά μέτρα στα ΚΤΕΛ: Στο αυτόφωρο οι οδηγοί για επιβάτες χωρίς έγγραφα

Το πρωί της Δευτέρας, εστάλη στα ΚΤΕΛ Αττικής έγγραφο με το οποίο ειδοποιούνται οι οδηγοί των λεωφορείων πως θα οδηγούνται στο αυτόφωρο σε περίπτωση που εντοπιστούν να μεταφέρουν εκτός Αττικής άτομα τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι.

Ενημερωμένο φέρεται να είναι και το υπουργείο Μεταφορών, ενώ γίνεται ξεκάθαρο ότι θα ληφθεί κάθε μέτρο ώστε την περίοδο του Πάσχα να μείνουμε όλοι σπίτι και να μη μπορούν να φύγουν κάποιοι για να περάσουν το Πάσχα στο χωριό.

Με βάση τον περιορισμό της κυκλοφορίας, στην επαρχία μπορεί μεταβεί μόνο όποιος αποδείξει ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία του, με την Τροχαία να κάνει έφοδο στα ΚΤΕΛ Κηφισού και να εντοπίζει 17 άτομα τα οποία είχαν βάλει εισιτήριο και θα έφευγαν για Γιάννενα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει έτοιμο σχέδιο αντίδρασης για οποιοδήποτε σενάριο που μπορεί να υπάρξει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με την παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας και θα αποφασίσει αναλόγως για το ποια καινούργια μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Η ΓΓΠΠ, τις επόμενες ημέρες θα παρακολουθεί το πόσο πειθαρχημένοι είναι οι πολίτες, όπως επίσης και την πορεία της νόσου. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό του περιορισμού της ώρας που θα μπορεί κάποιος είναι εκτός σπιτιού, αλλά και του αριθμού των μηνυμάτων που θα μπορεί να στείλει στη διάρκεια μίας ημέρας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.