Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από το Βίντεο ντοκουμέντο από το

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο - ντοκουμέντο από την θανατηφόρα παράσυρση του 25χρονου στην Γλυφάδα, ενώ άφαντος παραμένει ακόμα ο οδηγός.

Συγκεκριμένα, βιντεο - ντοκουμέντο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα. Άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Τροχαίας έχει ταυτοποιηθεί ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette και αυτό που μένει τώρα είναι να διαπιστωθεί αν ο άνδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελές όχημα ήταν ο οδηγός ή κάποιος άλλος το οδηγούσε το μοιραίο ξημέρωμα.

Ειδικότερα, όλα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στην παραλιακή στο ρεύμα προς Βάρη, όταν ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και στην μοτοσικλέτα του 25χρονου.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά.

Κι αυτό γιατί αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο και έφυγε.

Η έκκληση του πατέρα

«Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες "τι έχω κάνει;". Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε, έτσι κατάλαβα τώρα στη Βούλα.

Στο νοσοκομείο που με φώναξαν και πήγα πρέπει να ζούσε δηλαδή το παιδί, από ό,τι μπορείς να καταλάβεις σε αυτές τις καταστάσεις», λέει ο πατέρας του. Ο πατέρας απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει κάτι, «να μας το πει».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.