Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων σε Διανομή τροφίμων σε

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ θα γίνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και από τις 12 μ.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. , στην οδό Αγ. Γεωργίου 5, στο Καματερό.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως των πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, ώστε να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6938342863

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.