«Να κλείσει το αίσχος της Μόριας»

«Να κλείσει το αίσχος της «Να κλείσει το αίσχος της

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης χαιρέτισε το πλήθος κάνοντας λόγο για λαοθάλασσα.

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα. Δεν είμαστε μόνοι, είμαστε όλοι ενωμένοι και θα φτάσουν οι φωνές μας στους καθ’ ύλην αρμόδιους, στου Μαξίμου για να διεκδικήσουμε το άμεσο κλείσιμο αυτού του αίσχους της δομής της Μόριας.

Είμαστε αποφασισμένοι να απαιτήσουμε τη μαζική αποσυμφόρηση του νησιού μας, να διεκδικήσουμε τον έλεγχο των ΜΚΟ, αλλά και να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας, όχι άλλη δομή, κλείσιμο όλων των δομών.

Θέλουμε να επανέρθουμε στην κανονικότητα» τόνισε επαναλαμάβοντας το σύνθημα του κ. Μουτζούρη.

«Στις πλατείες, στα ΑΤΜ, στα Νοσοκομεία, όπου κι αν σταθεί κανείς ακούει τις ανησυχίες. Είναι αποφασισμένοι οι κάτοικοι δεν θα δεχτούν άλλον εμπαιγμό. Εμείς πονάμε το νησί μας, είμαστε όλοι εδώ, όπου κι αν ανήκουμε ιδεολογικά, οι σημαίες είναι ελληνικές».

Πηγή: stonisi

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.