Καπνογόνα, χάος και θλιβερές εικόνες στο Δάφνη Δαφνίου - Ολυμπιακός (pics)

Καπνογόνα, χάος και Καπνογόνα, χάος και

Οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν χάος στο παιχνίδι με την Δάφνη Δαφνίου - Άσχημες εικόνες με μικρά παιδιά να μην μπορούν να αναπνεύσουν από τα καπνογόνα.

Για περίπου μια ώρα διακόπηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Δάφνη Δαφνίου για την Α2. Αιτία της διακοπής αποτέλεσαν τα καπνογόνα που άναψαν οπαδοί των «ερυθρόλευκων» στο κλειστό του Χαϊδαρίου με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν να είναι τουλάχιστον θλιβερές, καθώς φαίνονται μικρά παιδιά να μην μπορούν αναπνεύσουν. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική κάτι που επηρέασε και τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο αγώνας άρχισε αφού καθάρισε η ατμόσφαιρα, 40 και πλέον λεπτά αργότερα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που άναψαν τα καπνογόνα να έχουν αποχωρήσει. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 49-50.

Δείτε τις φωτογραφίες:

2818625

2818626

2818629

2818630

2818631

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.