Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», o γνωστός παρουσιαστής βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη.

Όπως είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, «επικοινωνήσαμε χθες με δύο ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο».

«Μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα του σύστησαν οι γιατροί να μείνει για επτά ημέρες στο σπίτι του, να παίρνει τα φάρμακά του…Το βασικό είναι ότι ο κ. Μικρούτσικος είναι καλά τώρα, του συνέστησαν λίγη προσοχή και να μη αρπάξει κάποιο κρύωμα», πρόσθεσε.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.