Δεν ξανάγινε στην ελληνική τηλεόραση! Δελτίο ειδήσεων θα βγει απευθείας από το Μαξίμου - Ποιο κανάλι υποδέχεται ο Μητσοτάκης

Δεν ξανάγινε στην ελληνική Δεν ξανάγινε στην ελληνική

Για πρώτη φορά στην τηλεόραση της χώρας μας, κανάλι θα βγάλει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί γνωστό παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, απόψε το βράδυ το δελτίο ειδήσεων του Alpha θα βγει απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Μητσοτάκη να παραχωρεί συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ.

Όπως αναφέρει σε σχετικό του βίντεο ο σταθμός «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του στη διπλωματική σκακιέρα, αλλά και τι διεμήνυσε στον Αμερικανό Πρόεδρο για τις τουρκικές προκλήσεις». Επιπλέον, στη συνέντευξη ο πρωθυπουργός αποτιμά το ταξίδι του στην Ουάσινγκτον και απαντά για τα σχέδια του για την οικονομία. Τέλος, εξηγει την απόφασή του να προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ως την πρώτη Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.