Δεκάδες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη - Ήταν παράνομα στην Ελλάδα

Δεκάδες συλλήψεις στη Δεκάδες συλλήψεις στη

Δεκάδες συλλήψεις έγιναν χτες στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα 56 άτομα συνελήφθησαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, καθώς ήταν παράνομα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Η επιχειρησιακή δράση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε από τις 9.30 το πρωί έως τις 3.30 μετά το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, γύρω από τη δομή φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, όπως και στις εγκαταστάσεις του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, και του Σταθμού Διαλογής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθησαν συνολικά 115 αλλοδαποί. Οι 56 που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.