Το μετρό πάει... Γλυφάδα - Ξεκινούν άμεσα μελέτες

Το μετρό πάει... Γλυφάδα - Το μετρό πάει... Γλυφάδα -

Ένα αίτημα 20 ετών ξεκινά να γίνεται πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανικολάου, δήμαρχο της Γλυφάδας.

Στον σχεδιασμό των επεκτάσεων του Μετρό εντάσσεται και η Γλυφάδα, όπως ανακοίνωσε μέσω δημοσίευσής του στο Facebook ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος συναντήθηκε την Πέμπτη με τον υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος από την αρχή «αγκάλιασε» την προσπάθεια αυτή και έθεσε το μείζον αυτό θέμα σε προτεραιότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, το 2020 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκπόνησης και υλοποίησης των απαραίτητων προκαταρκτικών μελετών.

Ο κ. Παπανικολάου στην ανάρτησή του υπενθυμίζει ότι από την εποχή που σχεδιάστηκε η Γραμμή 2 του Μετρό, ο νότιος τερματικός σταθμός είχε προβλεφθεί να γίνει στη Γλυφάδα.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, το βέβαιο είναι ότι σήμερα έγινε μια σπουδαία αρχή» τόνισε ο δήμαρχος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.