Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στην Θεσσαλονίκη

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο.

Σε προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ομάδες ατόμων συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κοντάρια και αιχμηρά αντικείμενα, στην οδό Μοναστηρίου, απέναντι από το ξενοδοχείο «Καψής», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας αλλοδαπός στο πόδι.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε προσαγωγές 12 ατόμων που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγραφα παραμονής στη χώρα και είναι πιθανό να εμπλέκονται στο επεισόδιο.

Οι προσαγωγές έγιναν από δύο σημεία στα οποία συχνάζουν οι αλλοδαποί, ένα καφέ και ένα κομμωτήριο με τα άτομα να οδηγούνται στο Α.Τ Λευκού Πύργου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.