Την άνοιξη ηλεκτρονικά η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους για τους κατοίκους εξωτερικού

Την άνοιξη ηλεκτρονικά η Την άνοιξη ηλεκτρονικά η

Την άνοιξη ξεκινά η διαδικασία εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους για τον αποδημο ελληνισμό.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο υπουργός Εσωτερικων Τάκης θεοδωρικακος επισημαινοντας ότι από την στιγμή που ο νόμος ψηφίστηκε το υπουργείο είναι υποχρεωμένο μέσα σε δύο μήνες να έχει δημιουργηθεί η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα προκειμένου οι Έλληνες της διασποράς να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να μπορούν να ψηφίσουν στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικακος το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και καμπάνια ενημέρωσης του απόδημου ελληνισμού για να γνωρίζουν ότι έχουν δικαίωμα ψήφου.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικακος επισήμανε ότι εκλογικά τμήματα που θα σχηματιστούν θα έχουν το λιγότερο 40 ψηφοφόρους ενώ όπως σημείωσε ο υπουργός η ψήφος θα είναι αυτοπροσωπη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.