Καλαμάτα: 45χρονος περιέλουσε με βενζίνη τη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά

Καλαμάτα: 45χρονος Καλαμάτα: 45χρονος

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 45χρονος στην Καλαμάτα, ο οποίος φέρεται ότι προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του μέσα σε πολυκατοικία, καθώς μετά από τσακωμό που είχαν την περιέλουσε με βενζίνη.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η αστυνομία, το ζευγάρι αλλοδαπών καυγάδισε αργά χθες το βράδυ λόγω προσωπικών διαφορών που είχε.

Τότε ο 45χρονος φέρεται να περιέλουσε την 39χρονη γυναίκα του με βενζίνη και στη συνέχεια να της έβαλε φωτιά.

 Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας αλλά και ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 45χρονος προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.