Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε περιοχές της Αττικής - Στο στόχαστρο αστυνομικός συντάκτης

Μπαράζ εμπρηστικών Μπαράζ εμπρηστικών

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου. Έγιναν συνολικά τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε διάστημα σχεδόν μισής ώρας.

Η πρώτη, λίγο μετά τη 01:00, ήταν στο Χαλάνδρι, όταν τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στην πολυκατοικία όπου μένει ο διοικητής.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στην Κηφισιά, σε καφετέρια που ανήκει σε βουλευτή της ΝΔ. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια από τα οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Η τελευταία επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πολυκατοικία που διαμένει ο αστυνομικός συντάκτης του newsit.gr, Θεοδόση Πάνου. Ήταν περίπου 01:50 τα ξημερώματα όταν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο δημοσιογράφος στην Καλογρέζα εξερράγησαν τρία από τα τέσσερα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.