Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοί του στο Europa League

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 1-0 στο Καραϊσκάκη και προκρίθηκε στο Europa League.

Έτσι, θα περιμένει πλέον, να μάθει τον αντίπαλό του στους «32» της διοργάνωσης.

Πρώτα απ’ όλα, ο Ολυμπιακός θα μπει στην κλήρωση της Δευτέρας (16/12) ως ανίσχυρος, όντας στους τέσσερις χειρότερους τρίτους του Champions League.

Κατά συνέπεια, θα παίξει το πρώτο του ματς στις 20 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη και τη ρεβάνς εκτός έδρας.

Με βάση τις βαθμολογίες στους ομίλους του Champions League και του Europa League, η κατάσταση αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

Από τους τρίτους του Champions League οι τέσσερις ισχυροί και υποψήφιοι αντίπαλοι είναι ο Άγιαξ, η Σάλτσμπουργκ, η Ιντερ και η Μπενφίκα.

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα είναι και εκείνοι οι 12 που θα τερματίσουν πρώτοι στους ομίλους του Europa League.

Δηλαδή, η Σεβίλλη, η Σέλτικ και η Εσπανιόλ που έχουν ήδη, καταλάβει την πρώτη θέση στους ομίλους τους.

Οι υπόλοιπες πέντε θέσεις θα βγουν στα ματς της Πέμπτης και μέσα σ’ αυτές είναι υποψήφιες η Βασιλεία, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Γκλάντμπαχ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Κοπεγχάγη, η Άρσεναλ, η Ρόμα.

Η κατάσταση μοιάζει με ένα μίνι… Champions League και δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο φαντάζονται ορισμένοι.

Πηγή: Sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.