Μετά τον Μπακογιάννη ανάβει και ο Πατούλης χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μετά τον Μπακογιάννη Μετά τον Μπακογιάννη

Κι άλλο χριστουγεννιάτικο δέντρο ανάβει στην Αθήνα μετά από αυτό χθες βράδυ στο Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 7 μμ στο Πεδίον του Άρεως, η Περιφέρεια Αττικής ανάβει το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ετοιμάζεται να πατήσει εκείνος την Παρασκευή (13/12) το κουμπί για να ανάψει το δικό του δέντρο των Χριστουγέννων και να ξεκινήσει το εορταστικό πρόγραμμα στο Πεδίο του Αρεως.

Το άναμμα του δέντρου θα γίνει στις 7.00 το βράδυ και θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή των Δ. Μπάση και Stavento.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου. Πριν δυο χρόνια, όταν διεκδικούσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, ο κ. Πατούλης ζητούσε μεθ' επιτάσεως να μεταβιβασθεί το Πεδίο του Αρεως από την δικαιοδοσία της Περιφέρειας στον Δήμο. Τώρα, όμως, που έγινε Περιφερειάρχης τονίζει ότι η επιλογή του Πεδίου του Άρεως για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, σηματοδοτεί την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην αξιοποίηση και ανάδειξη του μητροπολιτικού πάρκου, προς όφελος των πολιτών, μετά από χρόνια υποβάθμισης και εγκατάλειψης:

«Θέλουμε να γίνει ένα πάρκο πρότυπο ευζωίας και να ενισχύσουμε τον μητροπολιτικό του χαρακτήρα», «να γίνει ένα Central Park» ανέφερε ο κ.Πατούλης και σημείωσε πως θα συνυπάρξουν η λειτουργία του λαμπερού χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, η επαφή με τα ήθη, τα έθιμα και τα προϊόντα από όλες τις Περιφέρειες της χώρας μας, οι δράσεις ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης καθώς και πρωτοβουλίες που προάγουν το μοντέλο της «πράσινης περιφέρειας».

Πρόσθεσε επίσης ότι φέτος η Περιφέρεια πήρε την πρωτοβουλία για τον εορταστικό φωτισμό της Αθήνας τοποθετώντας στολίδια σε 1500 στύλους ηλεκτροφωτισμού στις λεωφόρους Συγγρού, Κηφισίας, Αθηνών, Ποσειδώνος, Μεσογείων και Πειραιώς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.