Κοκκίνισε το Σύνταγμα: Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα έκλεισαν το κέντρο

Κοκκίνισε το Σύνταγμα: Κοκκίνισε το Σύνταγμα:

Το πιο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν δίνουν απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Δύο ομάδες που έχουν εξαιρετικά φιλικές σχέσεις, κάτι που ισχύει και για τους φανατικούς οπαδούς τους.

 

Η Θύρα 7 είχε ανακοινώσει ραντεβού για την πλατεία Συντάγματος στις 4 το απόγευμα από όπου οπαδοί του Ολυμπιακού πραγματοποιήσουν αυτή την ώρα κοινή πορεία με τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα προς το φαληρικό γήπεδο.

Το κέντρο έχει κλείσει και η Τροχαία προειδοποιεί τους οδηγούς, για αποφυγή ταλαιπωρίας, να επιχειρήσουν να περάσουν από το σημείο. 

4979443

4979433

Σημειώνεται ότι η σερβική ομάδα έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια που πήρε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθούν περίπου 3.000 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.